AKARYAKITA ZAM KAPIDA

Geçtiğimiz hafta içerisinde peş peşe yapılan zamların ardından, dün benzin ve motorin fiyatlarında indirim yapılmıştı. 25 Ekim Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorin gruplarında yaklaşık 1 lira fiyat artışı bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte benzin ve motorin fiyatlarında dalgalanmalar sürüyor. Geçtiğimiz hafta içinde benzin fiyatlarına 64 kuruş, birkaç sonra da 95 kuruş daha zam yapılmıştı. Motorin fiyatları ise geçen hafta çarşamba günü 77 kuruş yükseltilmişti.

AKARYATA ZAM KAPIDA

Dün geceden itibaren benzin grubunda 1,87 lira; motorin grubunda 1,65 lira fiyat indirimi yapılmıştı. Araç sahiplerinin sevinci yarım kaldı. Akaryakıt fiyatlarına yeniden zam bekleniyor. 25 Ekim Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorin gruplarında yaklaşık 1 lira fiyat artışı bekleniyor.

DENİZLİ’DEKİ GÜNCEL FİYATLAR

Fiyatlar; iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor. Denizli’de benzin, ortalama 43.88 liradan, motorinin litre fiyatı ise ortalama 43,11 liradan satılıyor. Otogazın ortalama litre fiyatı ise 24.93 lira.