DSO, duayen sanayicilerin tecrübelerinden yararlanacak

Denizli Sanayi Odası, kente önemli katkılarda bulunmuş 18 duayen sanayicinin yer aldığı Yüksek İstişare Kurulu oluşturdu. DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, “YİK, şehrin dinamiklerine hakim tecrübeli iş insanlarıyla mevcut yönetim kurulunun dinamizminin bir araya getirilmesi amacıyla kuruldu” dedi.

Osman Nuri BOYACI

DSO Yüksek İstişare Kurulu ilk toplantısını Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantıya YİK’te yer alan duayen iş insanları DSO Önceki Dönem Başkanı Müjdat Keçeci, Derya Baltalı, Ahmet Yavuzçehre, Cemal Gürsel Özdemir, Erkan Köseoğlu, Yüksel Arpacı, Zafer Katrancı, Faruk İnceoğlu, Gültekin Okay Salgar, Bekir Harun Akın, Hasan Ali Turgut, Hasan Hüseyin Ateş, Mehmet Hikmet Çelikkol, Mehmet Tosunoğlu, Muammer Çaputçu, Mustafa Kaygın , Orhan Tahtalı ve Raşit Akbaş katıldı. İftar programı ile başlayan etkinlikte YİK üyelerine  DSO Yönetimi’nin planladığı projeler ve icra ettiği faaliyetlerle ilgili bilgi verildi. Denizli’nin sınai ve iktisadi gündemiyle ilgili istişarelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

dso

DSO Başkanı Selim Kasapoğlu, seçim vaatleri arasında yer alan Yüksek İstişare Kurulu’nu oluşturduklarını belirterek, “YİK, odamıza ve Denizli sanayisine önemli katkıları bulunan 18 duayen sanayiciden oluşuyor. Her birinin fikirleri bizler için çok kıymetli. Şehrin dinamiklerine hakim tecrübeli iş insanlarıyla mevcut yönetim kurulunun dinamizminin bir araya getirerek, tecrübelerinden yararlanıp, yapacağımız çalışmalarda duayen iş insanlarımızın görüşlerini alarak ilerlemeyi hedefliyoruz“ dedi. Kasapoğlu, kurula duayen sanayiciler tarafından gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyet duyduklarını da ifade etti.