YENİ HAFTANIN HAVA DURUMU

Bu hafta yağışlı havanın etkisinde olan Denizli’de önümüzdeki hafta içerisinde hava sıcaklıkları yükselecek. 13 Mart Çarşamba günü yağmurun beklendiği Denizli’de hava sıcaklığı 6 ile 19 derece arasında değişecek.

Bahar mevsiminin yaşandığı Denizli’de bu hafta yağışı hava hakim olmuştu. Denizli’de önümüzdeki hafta sıcaklıklar yükselecek ve sıcaklıkların 23 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre; 13 Mart Çarşamba günü yağmurun beklendiği Denizli’de hava sıcaklığı ise 6 ile 19 derece arasında olacak.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda yarın ve önümüzdeki haftada beklenen hava durumu ile sıcaklıkların şu şekilde olması bekleniyor:

Yarın Denizli’de parçalı bulutlu hava hakim olacak. Beklenen en düşük sıcaklık 5 en yüksek ise 18 derece. 11 Mart Pazartesi günü yine parçalı bulutlu bir hava hakim olacak ve en düşük sıcaklığın 6 en yüksek sıcaklığın 22 derece olması bekleniyor. 12 Mart Salı günü çok bulutlu geçecek. Beklenen en düşük sıcaklık 6 en yüksek ise 23 derece olacak. 13 Mart Çarşamba günü yağmurun beklendiği Denizli’de en düşük hava sıcaklığı 6 en yüksek sıcaklık ise 19 derece olacak.14 Mart Perşembe günü parçalı bulutlu bir hava beklenirken; en düşük hava sıcaklığı 6, en yüksek ise 20 derece olacak.