DENİZLİ ZAFERİ KUTLADI ŞEHİTLERİ ANDI

Denizli’de 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümü dolayısıyla tören ve program düzenlendi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’ncu yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de çeşitli etkinlikler organize edildi. İlk olarak Asri Mezarlık’taki Şehitlik’te tören düzenlendi. Törene; Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, 11’inci Komando Tugay Komutamı Tuğgeneral Turgut Muhammet Çalışkanlar, Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, İl Jandarma Komutanı Albay Hıdır Ayçiçek, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, askeri erkan, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

DENİZLİ ZAFERİ KUTLADI ŞEHİTLERİ ANDI

Burada yapılan tören, Atatürk Anıtı’na çelek takdimiyle başladı. Çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Vali Coşkun’un Şehitlik Şeref Defterini imzalamasının ardından törene katılan protokol, şehitliği ziyaret etti. Tören Kur’an-ı Kerim okunması ve şehit mezarlarına karanfil bırakılmasıyla son buldu. Şehitlik’te yapılan törenin ardından protokol üyeleri, Durmuş Ali Çoban Lisesi'nin düzenlediği programa katıldı.

DENİZLİ ZAFERİ KUTLADI ŞEHİTLERİ ANDI

BULDAN’DA TÖREN ALANYAZI MEYDANI'NDA YAPILDI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109'uncu yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törenlerin ilki Alanyazı Meydanı'nda gerçekleştirildi. Çelenklerin sunulmasının ardından Alanyazı Meydanı’ndaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Etkinlikler, İbrahim –Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip lisesi Salonu’nda, Akın Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program ile devam etti. Etkinlik, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar arası düzenlenen “Çanakkale Zaferi ve Şehitleri” konulu resim, kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

DENİZLİ ZAFERİ KUTLADI ŞEHİTLERİ ANDI

ACIPAYAM’DA ANMA ETKİNLİĞİ

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109'uncu yıl dönümü nedeniyle şehitlikte tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törende şehitlik ziyareti yapıldı. Tören; Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezi’nde devam etti.

DENİZLİ ZAFERİ KUTLADI ŞEHİTLERİ ANDI