FATİH ERKOÇ’LA RAMAZAN COŞKUSU
Fatih Erkoç, Merkezefendi’de Ramazan konseriyle unutulmaz bir gece yaşattı.

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayına özel düzenlediği etkinlikler kapsamında, Türk müziğinin sevilen sanatçısı Fatih Erkoç, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Konser, müzikseverlere keyifli anlar sunarken, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ramazan Özel Programı’mızda konuğumuz olan değerli sanatçı Fatih Erkoç, şarkılarıyla hepimize unutulmaz bir akşam yaşattı. Kendisine, ekibine ve bu güzel gecede bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
SANAT VE KÜLTÜR BULUŞMASI
Merkezefendi Belediyesi, ilçedeki kültürel faaliyetlerini Ramazan ayı boyunca da sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Ramazan Ayı Özel Programı’nda Fatih Erkoç’un konseri büyük ilgi gördü. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
MÜZİKSEVERLERDEN TAM NOT
Konser salonunu dolduran Merkezefendili ve Denizlili vatandaşlar, Fatih Erkoç’un güçlü sesi ve eşsiz yorumuyla büyülenerek keyifli bir Ramazan akşamı geçirdi. Sanatçı, sevilen eserlerinin yanı sıra Ramazan ayına özel parçalar da seslendirerek dinleyicilerden yoğun alkış aldı. Gecede, müziğin birleştirici gücüyle Ramazan coşkusu bir kez daha hissedildi.
“MANEVİ BİR GECE YAŞADIK”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, konserin Ramazan ruhuna yakıştığını vurguladı. Doğan, “Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu akşam, Ramazan ayının manevi atmosferine uygun, gönüllerimizi ısıtan ve ruhumuzu dinlendiren bir geceye ev sahipliği yaptık. Fatih Erkoç’un şarkılarıyla hep birlikte keyifli anlar yaşadık. Onu ilçemizde ağırlamak ve hemşehrilerimizin ilgisi bizi mutlu etti. Sanatçımıza, ekibine ve katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.