GAZETECİ BAĞBOZAN’IN ACI GÜNÜ
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yalçın Bağbozan'ın ağabeyi Yusuf Ziya Bağbozan vefat etti. Bağbozan’ın cenazesi, Karakova Mahallesinde düzenlenen töreninin ardından toprağa verildi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı gazeteci Yalçın Bağbozan'ın ağabeyi Yusuf Ziya Bağbozan, dün yaşamını yitirdi. 70 yaşında hayata veda eden Yusuf Ziya Bağbozan için Merkezefendi İlçesi Karakova Mahallesinde cenaze töreni düzenlendi.
Yusuf Ziya Bağbozan, Karakova Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra mahalle mezarlığında toprağa verildi. Geçen yıl ocak ayında da babası Hüseyin Bağbozan’ı ebediyete uğurlayan gazeteci Yalçın Bağbozan, cenaze töreninde taziyeleri kabul etti.
Yusuf Ziya Bağbozan’ın cenaze törenine, Bağbozan ailesi ve yakınları ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, cemiyet yönetim kurulu üyeleri, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.