4 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Şebeke yenileme ve bakım çalışması yapacak olan AYDEM, yarın Denizli’nin 4 ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacak.

Türkiye'nin önemli enerji şirketlerinden biri olan ve Aydın, Muğla ile Denizli illerinde faaliyet gösteren AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintilerinin Merkezefendi, Serinhisar, Sarayköy ve Baklan İlçelerinde yapılacağı bildirildi.
Bu kapsamda yarın; 09.00 – 14.00 saatleri arasında Merkezefendi İlçesi’ne bağlı Şemikler Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrikler olmayacak.
11.00-16.00 saatleri arasında Serinhisar ilçesine bağlı Kocapınar Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
14.00-17.00 saatleri arasında Sarayköy İlçesi Cumhuriyet ve Atatürk Mahallelerinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
Son olarak; 12.00-14.00 saatleri arasında Baklan İlçesi Konak, Hadim, Dağal, Dayılar ve İçikli Mahallelerinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.