MÜDÜR SAĞDIÇ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu’nun düzenlediği “Liderler Konuşuyor” programında, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu’nun düzenlediği “Liderler Konuşuyor” programının konuğu oldu. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Şehit Piyade Teğmen Bekir Can Kerek Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, PAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu Başkanı Serhat Bedir Gidiş ile öğrenciler katıldı.

PAÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Topluluğu’nun düzenlediği etkinlikte üniversiteli gençlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen buluşmada Denizli Emniyet Müdürü Sağdıç, hem moderatörün hem de öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtladı; tecrübelerini samimi bir sohbet ortamında paylaştı.

Başarı hikayesini, liderlik yolculuğunu ve karşılaştığı zorlukları gençlerle paylayan Müdür Sağdıç, üniversitelilere ilham dolu bir deneyim sundu.