VERGİ ÖDEMELERİNDE İLK TAKSİT DÖNEMİ
Pamukkale Belediyesi; emlak, çevre temizlik ve ilan-reklam vergilerinde ilk taksit ödemelerinin başladığını, yoğunluk oluşmaması için tedbirler alındığını duyurdu.

Pamukkale Belediyesi, Emlak, Çevre-Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi birinci taksit ödemelerinin başladığını ve vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapması için tüm hazırlıkları tamamladığını duyurdu. Yılda 2 ayrı dönemde yapılan Emlak, Çevre-Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi ödemelerinin birinci taksiti için tarih de belli oldu. Buna göre vatandaşlar 2 Haziran gününe kadar ödemelerini yapabilecekler.
Konuyla ilgili olarak Pamukkale Belediyesi tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada şunlar kaydedildi; “Pamukkale halkının vergi dönemlerinde, sıkıntı yaşamamaları adına her türlü ödeme kolaylığı sunuyoruz. Vatandaşlarımız, Emlak, Çevre-Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi 1.taksitlerini 2 Haziran 2025 tarihine kadar ödeyebilirler. Pamukkaleliler, hafta içi mesai saatleri içinde, YSE kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra Atatürk Caddesi’nde, Deliktaş ek hizmet binasında, Aktepe Sosyal Tesisleri’nde ve Tapu Müdürlüğü’nde bulunan veznelere ödemelerini yapabiliyor. Bu veznelerde nakit olarak ya da Paraf Karta 3 taksit imkânıyla da ödemelerde kolaylık sağlanırken; PTT ve Halkbank Şube ve ATM’lerinden ve www.pamukkale.bel.tr web sitesi e-belediye ve e-devlet uygulamasından mükellef sicil numarası veya T.C. numarasıyla vatandaşlarımız kolaylıkla ödemelerini gerçekleştirebilirler. Pamukkale Belediyesi olarak özellikle şehir merkezine uzak mahallelerdeki vatandaşlarımız için gezici vezne hizmetimizde oluyor. Halkımızın ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri için gerekli olan tüm hazırlıklar tamamlanmıştır”.