6 İLÇEDE ELEKTRİK KESİNTİSİ
Şebeke yenileme ve bakım çalışması yapacak olan AYDEM, yarın Denizli’nin 6 ilçesinde elektrik kesintisi uygulayacak.

AYDEM, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde elektrik kesintisi uygulayacağını duyurdu. Elektrik kesintisinin Honaz, Bozkurt, Çal, Tavas, Çameli ve Pamukkale İlçelerinde yapılacağı bildirildi.
-Bu kapsamda yarın 09.30-11.30 saatleri arasında Honaz İlçesi Kaklık, Sapaca, Yukarıdağdere, Aşağıdağdere, Alikurt ve Akbaş Mahallelerinin; 13.00-17.00 saatleri arasında Kızılyer, Dereçiftlik, Aşağıdere, Afşınbey, Menteşe, Kocabaş ve Hürriyet Mahallelerinin; 10.00-16.00 saatleri arasında Aydınlar Çıtak Mahallesinin bazı bölgelerine elektrik verilemeyecek.
-11.00-12.30 saatleri arasında Bozkurt İlçesi Kaklık ve Alikurt Mahallelerinin bazı kısımlarında elektrikler kesilecek.
-14.00-16.45 saatleri arasında Çal İlçesi Yeşilyurt, Kavaklar, İsmailler, Hadim, Yukarıseyit, Yazır, Selcen, İsabey, Mahmutgazi, Hüseyinler, Akkent, Aşağıseyit, Baklançakırlar, Bayıralan, Belevi, Dayılar, Denizer, Gelinören, Hançalar ve Şapçılar Mahallelerinin; bazı bölgelerinde elektrik olmayacak.
-10.00- 13.00 saatleri arasında Tavas İlçesi Seki Mahallesinin bazı bölümlerinde elektrik kesintisi yaşanacak.
- 09.00-13.00 saatleri arasında Çameli İlçesi’nin Elmallı ve Taşçılar Mahallelerinin; 13.00-16.00 Taşçılar Mahallesinin bazı bölümlerine elektrik verilmeyecek.
-Son olarak ise 09.00-13.00 saatleri arasında Pamukkale ilçesi Kervansaray ve Gökpınar Mahallelerinin; 12.00-15.00 saatleri arasında Kervansaray, Gökpınar ve Zümrüt Mahallelerinin; bazı kısımlarında elektrikler olmayacak.