HER HAFTA SONU AYNI ÇİLE

Denizli’de özellikle hafta sonları tatil dönüşlerinde, Denizli-Antalya Yolu sürücüler için çileye dönüşüyor.  Cankurtaran mevkisinde başlayan ve şu an Tavas Makası Serinhisar dönüşünde süren çalışmalar nedeniyle bu hafta sonu da araçlar kilometrelerce kuyruk oluşturdu, sürücüler isyan etti.

Denizli’de Cankurtaran mevkisindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücüler 4 yıldır çile çekiyor. Denizli’yi Antalya ve Muğla’ya bağlayan karayolunda yol yapım çalışmaları Tavas Makası bölümüne kadar tamamlandı. Çalışmalar şu an Tavas Makası ve Serinhisar Yolu bölümünde sürüyor.

Yol yapım çalışmaları nedeniyle özellikle hafta sonları tatil dönüşlerinde, Denizli-Antalya Yolu sürücüler için çileye dönüşüyor. Bu hafta sonu da Denizli-Antalya Karayolunun Tavas Makası ve Serinhisar arasında kilometrelerce uzunlukta araç kuyrukları oluştu.

KUYRUKTAN ÇIKIP DÖNENLER OLDU

İlçelerden ve tatil bölgelerinden dönüşlerin yoğunlaştığı akşam saatlerinde yoğunlaşan sıkışıklık nedeniyle sürücüler 4-5 kilometrelik bölümü geçmek için saatlerce beklemek zorunda kaldı. Araç kuyruğu cumartesi ve pazar akşamı gecenin ilerleyen saatlerine kadar azalmadı, sürücüler yol yapım çalışmalarının olduğu bölümü geçmek için saatlerce bekledi. Bazı sürücüler kuyruktan çıkıp Serinhisar ve Acıpayam’a geri döndü.

Bazı sürücüler yol yapım çalışmalarını yıllardır tamamlanamamasına ve her hafta sonu aynı çileye çekmelerine sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi.

Ak Parti İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ramazan Bayramı öncesi yaptığı açıklamada, 13 Milyar liralık yatırımın olduğunu belirterek, bir ay içinde bitirileceğini söylemişti.