ZİRAİ DON KOMİSYONU İLK TOPLANTISINI YAPTI
TBMM’de zirai don olaylarının üreticilere etkisini araştırmak için kurulan Zirai Don Meclis Araştırma Komisyonu, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün sözcülüğünde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TBMM’de, zirai don olaylarının tarım sektörüne etkilerini incelemek ve üreticilerin yaşadığı zararları tespit etmek amacıyla kurulan Zirai Don Meclis Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını yaptı. Komisyon, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün sözcü olarak görev aldığı bir yönetimle çalışmalarına başladı.
YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ
Komisyonun başkanlığına AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz seçildi. Başkanvekilliğine AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, sözcülüğüne AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, katip üyeliğine ise MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu getirildi.