19 MAYIS’TA BİSİKLET ŞENLİĞİ DÜZENLENECEK

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında “Umuda Pedal Çevir Bisiklet Şenliği” düzenliyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinden bisiklet gruplarının katılacağı etkinlik, sağlıklı yaşam ve bayram coşkusunu bir araya getirecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamak amacıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında anlamlı bir bisiklet şenliğine ev sahipliği yapacak. 18 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de Çamlık Mesire Alanı girişinde başlayacak “Umuda Pedal Çevir Bisiklet Şenliği”, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen bisiklet gruplarını ve Denizlili vatandaşları bir araya getirecek.

FARKLI ŞEHİRLERDEN KATILIM

“Umuda Pedal Çevir” sloganıyla gerçekleştirilecek şenliğe, İzmir, Muğla, Manisa, Uşak, Ankara ve İstanbul’dan bisiklet gruplarının katılımı bekleniyor. Etkinlik, doğayla iç içe bir parkurda pedal çevirme fırsatı sunarak, birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Denizli halkının yoğun ilgi göstermesi öngörülen şenlik, bayram coşkusunu sporla buluşturacak.

SAĞLIKLI YAŞAM VE FARKINDALIK HEDEFİ

Gençlerin ve sporun ön planda olduğu bu özel etkinlikte, sağlıklı yaşam alışkanlıklarına dikkat çekilmesi hedefleniyor. Şenlik, aynı zamanda 19 Mayıs’ın anlam ve önemini vurgulamak, gençlik enerjisini ve sporun birleştirici gücünü öne çıkarmak için düzenleniyor. Katılımcılar, Çamlık Mesire Alanı’nın doğal güzellikleri eşliğinde pedal çevirerek hem fiziksel aktiviteye katkı sağlayacak hem de bayram coşkusunu paylaşacak.