FIRTINA UYARISI
Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yarın için fırtına ve kuvvetli yağış uyarısı verdi.

Denizli’de yarın için yerel ve kuvvetli yağış bekleniyor. Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü sosyal medyadan yaptığı uyarıda; “Kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısında bulundu. İl Müdürlüğü yarın saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasına dikkat çekti.
Diğer yandan Meteoroloji 5’nci Bölge Müdürlüğü ise sağanak yağışın yarın saat 21.00’e kadar devam edebileceği uyarısı yaptı. Özellikle 12.00 ile 18.00 saatleri arasında rüzgar hızının 44 kilometreye çıkabileceği işaret edildi.
Denizli’de yarından itibaren başlayacak sağanak yağışların pazartesi gününe kadar etkili olması bekleniyor. Kuvvetli yağış kentin tüm ilçelerinde kendini gösterecek.