DENİB’DEN ÜYE FİRMALARA YERİNDE ZİYARET

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), üye firmalarını yerinde ziyaret ederek talep ve önerilerini toplamak amacıyla yeni bir saha çalışması başlattı. Yıl sonuna kadar tüm üye firmaların ziyaret edilmesi planlanıyor.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), üye firmalarıyla doğrudan iletişim kurmak ve sektörün ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için yeni bir ziyaret programı hayata geçirdi. Pandemi döneminde yaklaşık 600 firmanın ziyaret edildiği saha çalışmasının güncellenmiş versiyonu kapsamında, yıl sonuna kadar tüm üye firmaların yerinde ziyaret edilmesi hedefleniyor. DENİB, bu programla firmaların talep, öneri ve değerlendirmelerini toplayarak geri bildirim almayı amaçlıyor.

BAŞKAN MEMİŞOĞLU’NDAN AÇIKLAMALAR

DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, ziyaret programıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “DENİB bünyesinde görevli çalışma arkadaşlarımızdan oluşturulan iki ayrı ekip, ihracatçı firmaların kapısını çalarak düzenli ve planlı bir ziyaret takvimi çerçevesinde sahada olacak. Ziyaretlerimize bu hafta başladık. Bu noktada, üye firmalarımıza DENİB’in güncel faaliyetleri doğrudan aktarılırken, sektörün ihtiyaçlarını ve güncel sorunlarını dinleme fırsatı elde edeceğiz. Üyelerimizle temas halinde olmak, ihtiyaçları yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek önceliğimiz. Bu yıl da geniş kapsamlı bir ziyaret planı oluşturduk. İki saha ekibimizle her hafta düzenli olarak firmalarımızı ziyaret ediyoruz. İhracatçılarımızın görüşleri, projelerimizin şekillenmesinde en büyük rehberimiz. Her firma bizim için ayrı bir değer. Bugün itibarıyla 3.000 ayrı ürün grubunda 185 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. DENİB olarak; tekstilden gıdaya, mermerden makineye birçok sektörde faaliyet gösteren firmalarımızla yalnızca bir ihracatçı birliği olarak değil, aynı zamanda çözüm ortağı olma misyonuyla hareket etmek önceliklerimiz arasında yer alıyor. Saha ziyaretlerimizle hem üyelerimizle DENİB arasındaki bağların güçlenmesi hem de gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve faaliyetler için sahadan aldığımız geri bildirimlerin bizlere yol göstermesini ve ışık tutmasını hedefliyoruz.”

ÇÖZÜM ORTAĞI OLMA HEDEFİ

DENİB’in iki ayrı saha ekibi, düzenli ziyaretlerle firmaların ihtiyaçlarını yerinde tespit edecek ve çözüm önerileri geliştirecek. Tekstil, gıda, mermer ve makine gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalarla bağları güçlendirmeyi hedefleyen DENİB, 3.000 ürün grubunda 185 ülkeye ihracat yapan üyelerinin görüşlerini projelerine yansıtmayı planlıyor. Ziyaretler, DENİB’in faaliyetlerini doğrudan aktarma ve sektörün güncel sorunlarını dinleme fırsatı sunacak.