DENİZLİ’DE DÜNYA YOGA GÜNÜ ÇAMLIK PARKI’NDA KUTLANACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü kapsamında 20 Haziran Cuma günü Çamlık Parkı’nda ücretsiz yoga etkinliği düzenliyor. Doğayla iç içe gerçekleşecek etkinlik, tüm Denizlililere açık olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü’nü kutlamak amacıyla 20 Haziran Cuma günü Çamlık Parkı’nda yoga etkinliği düzenleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, 20 Haziran Cuma günü saat 19.00’da Çamlık Parkı göletinin altında gerçekleştirilecek. Belediyenin yoga kurslarına katılan kadın kursiyerler ile yoga yapmak isteyen tüm vatandaşlar bir araya gelecek. Uzman eğitmenler eşliğinde düzenlenecek toplu yoga çalışması, katılımcılara bedensel ve zihinsel farkındalık kazandıracak.

FARKINDALIK VE KEYİFLİ DENEYİM

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü kapsamında düzenlediği bu etkinlikle, yoganın faydalarına dikkat çekmeyi ve vatandaşlara doğayla bütünleşen bir ortamda keyifli anlar yaşatmayı amaçlıyor. Etkinlik, tüm Denizli halkına açık olacak ve katılım ücretsiz sağlanacak.