DENİZLİ’DE DÜNYA YOGA GÜNÜ COŞKUSU

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Dünya Yoga Günü kapsamında Çamlık Parkı’nda düzenlediği yoga etkinliği, yaklaşık 300 kadının katılımıyla gerçekleşti ve büyük ilgi gördü.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yoga Günü dolayısıyla Çamlık Parkı’nda bir yoga etkinliği düzenledi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliğe, yaklaşık 300 kadın katıldı. Programa, belediyenin yoga kurslarına katılan kadın kursiyerlerin yanı sıra yoga yapmaya ilgi duyan vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

DOĞAYLA İÇ İÇE SAĞLIKLI DENEYİM

Doğal bir atmosferde gerçekleştirilen toplu yoga çalışmasında, katılımcılar uzman eğitmenler eşliğinde bedensel ve zihinsel farkındalık kazandı. Etkinlik, katılımcılara günlük stresten uzaklaşma ve kendilerine vakit ayırma fırsatı sunarken, keyifli anlar yaşattı. Katılımcılar, etkinlik sonunda memnuniyetlerini ifade etti.

FARKINDALIK VE SAĞLIK VURGUSU

Dünya Yoga Günü kapsamında düzenlenen etkinlik, yoga farkındalığını artırmayı ve sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmeyi amaçladı. Program sonunda tüm katılımcılara teşekkür edilerek, etkinliğin başarılı geçtiği belirtildi.