FABRİKA OKUL OLDU
Tosunoğlu Tekstil’in ortaokul mezunu çalışanların, fabrikada oluşturulan sınıflarda ders alıp lise diploması aldı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın yürüttüğü MESEM programı kapsamında, Denizli’nin önemli sanayi kuruluşlarından Tosunoğlu Tekstil’de çalışan ortaokul mezunu işçiler, lise mezunu oldu.
Fişletme, fabrika içinde oluşturduğu sınıf ortamıyla çalışanlarının mesai saatleri içinde eğitimlerini almalarını sağladı.
Eğitimlerini başarıyla tamamlayan işçiler için diploma töreni düzenlendi. Denizli OSB Başkanı Derya Baltalı, OSB Bölge Müdürü Ahmet Taş, İşletme Sahibi Mehmet Tosunoğlu mezun olan çalışanları diplomalarını törenle takdim etti.
Baltalı, törende yaptığı konuşmada; “ “Eğitim, bireylerin ve toplumların gelişiminde en önemli yapıtaşlarından biridir. Tosunoğlu Tekstil ailesi olarak göstermiş oldukları azim ve kararlılık, hem sürdürülebilirlik çalışmalarına hem de bölgemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır. Mesai saatleri içinde, iş yoğunluklarının arasında eğitim hayatını sürdüren tüm çalışanlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu tür işbirliği programlarının artarak devam etmesini temenni ediyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.