PAMUKKALE’DE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ SÜT
Pamukkale Belediyesi’nin Halk Süt Projesi hayata geçti. İhtiyaç sahibi 2-5 yaş arası çocuklara ücretsiz süt dağıtımı başladı. Başkan Ertemur, projenin çocuklara sağlıklı bir gelecek sunmayı hedeflediğini belirtti.

Pamukkale Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği “Pamukkale Halk Süt Projesi” ile ihtiyaç sahibi çocuklara ücretsiz süt dağıtımına başladı. Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim vaatlerinden biri olan proje, 2-5 yaş arasındaki çocuklara sağlıklı süt ulaştırmayı amaçlıyor. Başvuru ve hazırlık süreçlerinin tamamlanmasının ardından, özel olarak paketlenmiş sütler, belirlenen program dahilinde kapı kapı dağıtılıyor.
ÇOCUKLARA SAĞLIKLI BESLENME DESTEĞİ
Proje kapsamında, Pamukkale ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına taze ve sağlıklı sütler ücretsiz olarak ulaştırılıyor. Bu girişim, çocukların temel besin kaynaklarından biri olan süte kolay erişimini sağlayarak sağlıklı büyümelerine katkıda bulunmayı hedefliyor. Proje, halk tarafından memnuniyetle karşılandı.
BAŞKAN ERTEMUR’DAN AÇIKLAMA
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, projenin dağıtım aşamasının başlamasıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Göreve gelirken verdiğimiz her söz, bizim için bir emanetti. ‘Pamukkale Halk Süt Projesi’ de bu emanetlerin en değerlilerinden biriydi. Bugün, bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu tüm hemşehrilerimle paylaşıyorum. Titiz bir hazırlık sürecinin ardından, sütlerimizi minik yavrularımızın evlerine, sofralarına ulaştırmaya başladık. Pamukkale’mizde yüzü gülmeyen çocuk kalmayacak demiştik ve bu adımla o hedefe biraz daha yaklaştık. Çocuklarımızın sağlıklı büyümesi, güçlü nesillerin yetişmesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Pamukkale Belediyesi olarak, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya ve onların ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. Hep dediğim gibi ya sokağınızda ya da sofranızda olacağız. Halk Süt projemizin Pamukkale’mize ve geleceğimize hayırlı olmasını diliyorum”