OSMAN KABALAY BEYAZAY DERNEĞİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Denizli’nin tanınmış isimlerinden Osman Kabalay, Türkiye Beyazay Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi. Kabalay, Genel Başkan Lokman Ayva’nın güvenini tazelediği kurulda yönetim kurulu üyesi olarak da görev aldı.

Türkiye Beyazay Derneği’nin 29 Haziran 2025 tarihinde İstanbul’da düzenlenen Olağanüstü Genel Kurulu’nda, Denizli’den Osman Kabalay, Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Genel Başkan Lokman Ayva’nın liderliğinde gerçekleşen kurulda, Kabalay aynı zamanda Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçildi.
GENEL KURULDA YENİ GÖREV
Ege Bölge Başkanı olarak genel kurula katılan Osman Kabalay, yönetim kurulu seçimlerinde Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmeyi başardı. Genel Başkan Lokman Ayva’nın onayıyla, Kabalay yönetim kurulunun görev dağılımında Genel Başkan Yardımcılığı’na getirildi. Kurul, Ayva’nın liderliğinde güven tazeleyerek yeni dönemde çalışmalarına devam etme kararı aldı.
KABALAY’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Görev dağılımının ardından bir mesaj yayımlayan Osman Kabalay, Ege Bölge Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca destek verenlere teşekkür etti. Kabalay, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Lokman Ayva Bey’in takdirleri ve isteği doğrultusunda 29.06.2025 tarihinde Genel Merkez Yönetim Kurul üyesi olarak seçildim ve önceki gün yapılan toplantıda Genel Başkan Yardımcılığı’na layık görüldüm. Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etsin inşallah. Bu zamana kadar Ege Bölge Başkanı sıfatı ile sizlerle iyi ve kötü günlerimiz oldu, sizlere varsa hakkım helal olsun, sizler de helal ediniz. BEYAZAY camiamızda daha çok gönüllü işlerimiz olacak ve sizlere her daim bir telefon kadar yakın olduğumu bilmenizi isterim.”
BEYAZAY’IN YENİ DÖNEMİ
Türkiye Beyazay Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurulu, derneğin yeni dönem yönetimini belirlerken, Osman Kabalay’ın Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesi Denizli’de memnuniyetle karşılandı. Kabalay’ın yeni görevinde derneğin hedefleri doğrultusunda aktif rol alması bekleniyor.