DENİZLİ İDMAN YURDU TRANSFERDE DURMUYOR
Bu sezon Nesine 3. Lig 4. Grup’ta üst sıraları hedefleyen Denizli İdman Yurdu, transfer harekatına devam ediyor. Kırmızı siyahlılar, Bursa Nilüfer FK’da Yunus Emre Duyan ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta hedefini üst sıralar olarak belirleyen Denizli İdman Yurdu Güreller Spor Kulübü, transferde hız kesmiyor. Kırmızı siyahlılar, 23 yaşındaki sağ bek Yunus Emre Duyan ile anlaşmaya vardı. Geçtiğimiz sezon Bursa Nilüfer FK’da forma giyen futbolcu iki yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Nilüfer FK ile 3. Lig’de 23 maç forma giymişti.
Yunus Emre Duyan’ın transferi Denizli İdman Yurdu tarafından açıklandı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sağ bekimiz emin ellerde. Kulübümüz son olarak Bursa Nilüfer FK’da forma giyen 23 yaşındaki sağ bek oyuncusu Yunus Emre Duyan ile iki yıllık anlaşmaya varmıştır. Yunus Emre Duyan’a hoş geldin diyor, kırmızı-siyah renklerimiz altında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Bu arada kırmızı siyahlılar yeni sezon hazırlıklarına Denizli Atatürk Stadı’nda yaptığı antrenmanla başladı.