ŞEHİT AİLESİNE SÜRPRİZ ZİYARET
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Denizlili şehit Mehmet Ali Doğan’ın baba ocağına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Denizli’ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yerlikaya, 2018 yılında Hakkari’de görevi sırasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen, Özel Harekat Polisi Mehmet Ali Doğan’ın ailesi ile buluştu.
Bakan Yerlikaya’yı şehit annesi Sündüs Doğan ve şehit babası Ahmet Doğan karşıladı. Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın şehit ailesine gönderdiği “Terörsüz Türkiye” mektubunu okudu.
O anları sosyal medya platformu X’ten duyuran Bakan Yerlikaya; “Hakkari Özel Harekat Polisi olarak görev yapmakta iken şehit olan Mehmet Ali Doğan’ın Denizli’deki baba ocağını ziyaret ettik. Babası Ahmet Bey, annesi Sündüs Hanım ve ailesiyle birlikte şehidimiz için dualar ettik. Ziyarette Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Terörsüz Türkiye’ mektubunu ailemize okuyarak takdim ettim. Sayın Cumhurbaşkanımızın da mektupta vurguladığı gibi: “Bugün semalarımızda Ezan-ı Muhammediler huşu ile yankılanıyorsa, ay yıldızlı al bayrağımız göklerde gururla dalgalanıyorsa, 86 milyon vatandaşımız huzur ve emniyet içinde yaşıyorsa, bunda en büyük pay, hiç şüphesiz, şehit ve gazilerimizindir. Bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizin aziz hatıraları asla unutulmayacak. Şehidimizin makamı âli olsun” ifadelerine yer verdi.