ACIPAYAM VE SARAYKÖY’DE KURULUŞ KUTLAMALARI
Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü kapsamında Acıpayam ve Sarayköy ilçelerinde törenler düzenlendi.

CHP’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Denizli’nin Acıpayam ve Sarayköy ilçelerinde Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma törenleri düzenlendi. CHP ilçe örgütleri ve partililerin katıldığı törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından çelenkler anıta bırakıldı.
SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI KONYA’DAN MESAJ
Sarayköy Belediye Başkanı Mehmet Salih Konya, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti, halkın iradesinin simgesi ve demokrasimizin teminatı olan Cumhuriyet Halk Partimizin 102. kuruluş yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
Bu anlamlı gün vesilesiyle Atatürk Parkı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine katıldık. Kuruluşumuzdan bugüne geçen 102 yılda, Cumhuriyetimizi ve halkımızın haklarını korumak için verdiğimiz mücadeleyi, aynı inanç ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz.
Ulu Önderimizin açtığı aydınlık yolda, daha demokratik, daha eşit ve daha özgür bir Türkiye için çalışmayı sürdüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partimizin 102. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun!”
ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM: “ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ”
Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere miras bıraktığı, halkın egemenliğini esas alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. kuruluş yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz.
Cumhuriyetimizin teminatı olan partimiz, kuruluşundan bu yana bağımsızlığın, laikliğin, halkçılığın ve çağdaşlığın yılmaz savunucusu olmuştur. Bizler de bu büyük mirasın sorumluluğunun bilincinde olarak, Atatürk ilke ve devrimlerinden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz.
Bu anlamlı gün vesilesiyle partimizin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katılarak partililimizle bir araya geldik. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kurucu kadroları rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”
CHP Denizli İl Örgütü ise Cumhuriyetin kuruluş yılına atıfta bulunarak bugün saat 19.23’te Valilik önünde çelenk koyma töreni düzenleyecek.