ASKER AİLELERİNE DESTEK SÜRÜYOR
Büyükşehir belediyesi, asker ailelerin yemin törenlerine katılmalarına olanak sağlayan projenin devam ettiğini açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, çocukları askerde olan ve yemin törenine katılmak isteyen ailelere, başvuruda bulunmaları halinde otobüs bileti ve yemek ücreti desteği sağlıyor. ‘En Büyük Asker Bizim Asker’ adı verilen proje kapsamında, askerlerin birinci derece yakınları ile dedeleri ve ninelerine kişi başı otobüs biletinin yanı sıra 750 lira yemek ücreti veriliyor.
Ayrıca askere giden gençlere temel ihtiyaçlarının yer aldığı asker çantası desteği de sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’nin evlatlarının askerlik görevlerini huzur ve gururla yapmaları için başlattıkları projenin gelen yoğun talep üzerine kesintisiz devam ettiğini vurguladı. Başkan Çavuşoğlu, “Bu toprakların Mehmetçiğine her zaman sahip çıkmaya devam edeceğiz” diyerek tüm gençleri ve ailelerini destekten faydalanmaya davet etti. Projeden yararlanmak isteyenler, başvuru şartları ve detaylı bilgiye Denizli Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden ulaşabiliyor.