ÇAMELİ BELEDİYESİ, BAKANLIK DENETİMİNDEN SORUNSUZ GEÇTİĞİNİ DUYURDU

Çameli Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen denetimden başarıyla çıktığını duyurdu. Belediyenin son beş yıllık hizmet dönemine ait faaliyetleri ve çalışmaları incelendi ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı açıklandı.

Çameli Belediyesi yetkilileri, İçişleri Bakanlığı müfettişlerinin idari işlemler, hukuka uygunluk ve idarenin bütünlüğü açısından detaylı bir denetim yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Belediyemiz, son 5 yıllık hizmet dönemi boyunca gerçekleştirilen faaliyetler ve belediye çalışmalarının denetimi amacıyla İçişleri Bakanlığı müfettişi tarafından incelenmiştir. Denetim süreci sonucunda, belediyemizde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış, yapılan tüm hizmet ve çalışmaların yerinde ve usulüne uygun olduğu tespit edilmiştir" denildi.

BAŞKAN ARSLAN'DAN PERSONELE TEŞEKKÜR

Denetimin ardından Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, belediye personelinin gayretli ve özverili çalışmalarından dolayı tebrik etti. Başkan Arslan, başarı belgesi takdim ederek tüm birim müdürlerine teşekkürlerini iletti.