SİGARAYA YENİ ZAM YOLDA
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına ekim ayı içinde yeni bir zam gelmesini beklediklerini söyledi. Dündar, artış miktarının 5 TL civarında olacağını belirtti.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, temmuz sonu ve ağustos başında yapılan zamların ardından sigaraya bu ay içinde yeni bir zam geleceğini söyledi. Tele1.com.tr'ye konuşan Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yapılacak zammın yolda olduğunu belirtti.
Sigara fiyatlarına zammın ekim ayı içinde gelmesini beklediklerini belirten Dündar, artış miktarının ise 5 TL civarında olacağına işaret etti. Sigara fiyatlarına son zam, temmuz ayı sonunda ve ağustos ayı başında yapılmıştı.
Yeni yılda da ÖTV zammı gelecek
Dündar, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) güncellemesiyle birlikte yeni yılda da sigara fiyatlarında artış beklediklerini söyledi. TBYD Başkanı Dündar, temmuz ayında yaptığı açıklamada firmaların maliyet zamlarını kademeli olarak yansıttıklarını belirtmişti.