DERYA ULUĞ ÇAL’DA SAHNE ALACAK
Denizli’nin Çal ilçesinde 28. Uluslararası Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne alması planlanan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle iki kez ertelenen Derya Uluğ konseri, yarın gerçekleştirilecek.

Çal ilçesinde 5-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Çal Bağbozumu Kültür ve Sanat Festivali’nde sahneye çıkması planlanan Derya Uluğ, yağış nedeniyle konserini gerçekleştiremedi. Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan, konserin ileri bir tarihte yapılacağını söylemişti.
İKİNCİ KEZ YAĞMUR ENGELİNE TAKILDI
Sanatçının konseri için Çal Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, yeni tarih 3 Ekim olarak belirlenirken, bölgede yağışlı havanın devam etmesi üzerine program yeniden ertelendi.
ÇAL BELEDİYESİ YENİ TARİHİ DUYURDU
Çal Belediyesi’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 3 Ekim’de gerçekleştirilmesi planlanan Derya Uluğ konserinin hava durumunun yağışlı seyredecek olması nedeniyle ileri bir tarihe alındığı belirtilirken, “Sevilen sanatçımız Derya Uluğ, sizlerle buluşmak üzere 17 Ekim Cuma akşamı Çal Amfi Festival Alanı’nda sahne alacaktır” ifadelerine yer verildi.