ADEM ÖZEL GÖREVE BAŞLADI
Hafta başında Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine getirilen Adem Özel görevine başladı.

Hafta başında sürpriz bir kararla Hüdaverdi Otaklı’nın yerine Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Adem Özel görevine başladı.
Özel bugün kuruluşun resmi sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak Denizli’ye değer katmak için büyük bir gayretle çalışacaklarını ifade etti. Özel açıklamasında; “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un tensipleriyle; Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
1998 yılında Denizli’ye ilk atamamla birlikte, kamuda çeşitli pozisyonlarda görev aldım. 27 yıllık kurumsal bilgi, birikim ve tecrübemle; tarih boyunca medeniyetlere ev sahipliği yapmış, kültürel öncülüğü ve turizmin beşiği olan bu güzel şehre hizmet etmek için yola çıkıyorum. Sahip olduğumuz zengin mirası korumak ve gelecek nesillere aktarmak adına büyük bir heyecan ve sorumlulukla çalışacağım.
Turizm Master Planları kapsamında, kültürden sanata, turizmden tanıtıma kadar her alanda Ege’nin incisi Denizli’mize değer katmak için büyük bir gayretle çalışacağız.
Bu önemli süreçte tensipleriyle bizleri onurlandıran Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkürlerimi sunuyorum. Onların vizyonu ve katkılarıyla Denizli’yi daha parlak bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Kuruluşun sosyal medyasında devir teslim töreni yapıldığına dair bilgi veya görsel yer almadı.