AKILLI KOBİ KONFERANSI İLGİ GÖRDÜ
KOBİ’lerin dijitalleşme sürecine katkı sağlaması amacıyla TOBB tarafından gerçekleştirilen konferans büyük ilgi gördü.
Denizli’deki çok sayıda küçük ve orta ölçekli işletme yetkilisi TOBB tarafından düzenlenen Akıllı Kobi Dijital Dönüşüm Konferansı’na katıldı. Anemon Otel’deki etkinliğe dijital ve iletişim dünyalarından önemli şirketler destek verdi.
DTO Başkanı Uğur Erdoğan etkinliğin önemine dikkat çekti, “Denizli Ticaret Odası olarak KOBİ’lerin dijital dönüşümü hakkındaki farkındalığın ilimizde en güçlü şekilde yerleşmesi için aktif bir rol üstlendik. Dijitalleşme artık bir tercih değil, işletmelerin rekabet gücünü, verimliliğini ve gelecekte var olma kapasitelerini belirleyen, stratejik bir zorunluluktur. Dijitalleşemeyen işletmelerin, küresel rekabette geri kalma riskleri her geçen gün artmaktadır. Bu nedenle, TOBB’un himayesinde yürütülen Akıllı KOBİ Platformumuz, ülkemizin dört bir yanında işletmelerimize dijital dönüşüm farkındalığını kazandırmak açısından son derece kıymetli bir girişimdir” diye konuştu.

Dijital dönüşüm için aktif rol üstlendiklerini kaydeden Erdoğan; “Dijitalleşme artık bir tercih değil, işletmelerin rekabet gücünü, verimliliğini ve gelecekte var olma kapasitelerini belirleyen stratejik bir zorunluluktur” diye konuştu.




