TAŞINMA PLANINI HEKİMLERLE YAPTI
Yeni yapılan Acil Durum Hastanesi’ne branş sorumlusu hekimlerle birlikte giden İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, taşınma planlarını meslektaşlarıyla son kez gözden geçirdi, önerileri aldı.
Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan, taşınma hazırlıkları yapılan 500 yatak kapasiteli Acil Durum Hastanesi dün İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk ile birlikte Denizli Devlet Hastanesi’ndeki branş sorumlusu hekimleri ağırladı. Yeni yapıda incelemelerde bulunuldu, taşınma planı masaya yatırıldı, hekimlerin talep ve önerileri dinlendi.
Ziyaret kapsamında İnşaat Firma yetkililerinden bilgi alan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk ve beraberindeki heyet, acil servis planlamasından polikliniklere, ameliyathanelerden, yoğun bakım üniteleri ve görüntüleme merkezlerine kadar tüm bölümleri dolaştı, birimler ve servisler yerleşim planlarını yerinde değerlendirdi.

TAŞINMA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
500 yatak kapasiteli Acil Durum Hastanesi’ne taşınma hazırlıklarının yapıldığını belirten Öztürk: “Bugün burada incelediğimiz Acil Durum Hastanemizde Denizli Devlet Hastanemizin buraya taşınması için hastane yönetimimizle kapsamlı bir planlama yapıyoruz. Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi'nde yaklaşık 47 bin metrekare kapalı alana sahip 104 yoğun bakım yatağı ile birlikte toplam 500 yatak kapasitesine sahip hastanemizde; 106 poliklinik, 14 ameliyathane, anjiyografi ünitesi, MR, BT, mamografi, röntgen, USG ve kemik dansitometri gibi ileri teknoloji tıbbi cihazlarımız bulunacak. Bugün de hastanemizin geldiği noktayı, hizmet planlamalarımızı ve birimlerimizin yerleşim planlamalarını Hastane Yönetimimiz ve Sorumlu Hekimlerimizle birlikte yerinde değerlendirdik. En yakın sürede tüm birimlerimizi, modern bir ortamda, vatandaşlarımıza daha geniş, daha konforlu ve daha nitelikli sağlık hizmeti sunulacak yeni hastanemize taşımayı hedefliyoruz. Acil Durum Hastanemizi bir an önce vatandaşlarımızın hizmetine sunmak için heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.




