DP’DE TUNCEL GÜVEN TAZELEDİ

Demokrat Parti Acıpayam ilçe kongresi hafta sonunda gerçekleşti. İlçe başkanı Emin Tuncel güven tazeledi. 

Demokrat Parti Acıpayam İlçe kongresi hafta sonunda Acıpayam Esnaf ve Sanatkarlar Odası Salonu’nda gerçekleşti. Kongrenin divan başkanlığını MKK Üyesi Mustafa Şevik yapytı. 

Partililerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede İlçe Başkanı Emin Tuncel yeni dönem için bir kez daha üyelerin desteğini aldı. Tuncel yeni dönemde yorulmadan, bıkmadan çalışacaklarını kaydetti. 

İl Başkanı Yıldıray Akıncı ise konuşmasında kongrenin Demokrat Parti’nin yerel teşkilatları arasındaki birlik ve dayanışmayı pekiştirdiğini ifade etti.

Kongreyi Deva Partisi İlçe Başkanı Ömer Yetiş ve çok sayıda partilinin yanı sıra,  DP Denizli eski İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Acıpayam eski Belediye Başkanı Sefer Demir, Acıpayam eski İlçe başkanı  Musa Karaduman ile  bir dönem Denizli İl Genel Meclis üyesi olarak Denizli ve ilçelerine hizmet eden Kudret Sevinç ve  Fehmi Yatağan da katıldı.