DAR GELİRLİYE 4.500 LİRA ISINMA DESTEĞİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere 4.500 lira ısınma desteği verecek. Horoz Kart sahibi vatandaşların yararlanacağı yardım için başvurular başladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, dar gelirli ailelere Aralık, Ocak ve Şubat ayları için ısınma desteği verecek. Horoz Kart sahibi ailelerin faydalanacağı 4.500 liralık destekten faydalanmak isteyenler, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunabilecek. Her ay için 1.500 lira olarak belirlenen ısınma desteği ile dar gelirli ailelerin zorlu kış şartlarını daha rahat geçirmesi planlanıyor.
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen sosyal destek projesinden şartları uygun olan aileler faydalanacak.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sosyal belediyeciliğin vatandaşların gerçek ihtiyacına dokunmak olduğunu belirterek, bu anlamda özellikle dar gelirli ailelerin üzerindeki mali yükleri hafifletmeyi amaçladıklarını söyledi. Yüksek enerji maliyetlerinin soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi ailelerin bütçelerini derinden etkilediğini işaret eden Çavuşoğlu, şehrin kaynaklarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarla paylaşarak dayanışmayı büyütmeye devam edeceklerini ifade etti.




