İŞ İNSANI YAVUZ HAYATINI KAYBETTİ

Denizli’de otomotiv sektörünün ilk temsilcilerinden iş insanı Necdet Yavuz 72 yaşında hayatını kaybetti.

Denizli iş dünyası bir değerini daha yitirdi. Yavuzlar Otomotiv’in sahibi 72 yaşındaki Necdet Yavuz yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli’de otomotiv sektörünün profesyonel ilk temsilcilerinden biri olan Yavuz, uzun yıllar Nissan Yavuzlar adıyla kentin önemli işletmelerinden biri olarak öne çıkmıştı. 1990 yıllardan bu yana sektördeki faaliyetlerini sürdüren Yavuz’un cenazesinin bugün ikinci namazının ardından Asri Mezarlık Camii’nde kılınacak cenaze namazını takiben Asri Mezarlık’ta defnedileceği öğrenildi.

Yavuz, Denizli siyasetinin önemli aktörlerinden önceki dönem Denizli Belediye Başkanı Ali Aygören’in de bacanağıydı. Aygören vefat haberini bulunduğu ABD’de öğrendi. Üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı ve “Değerli iş insanı, bacanağım, Nissan Yavuzlar firmasının kurucusu Sayın Necdet Yavuz’un vefat haberini ABD’de olduğumuz bugün aldık, çok üzüldük. Allah’ım rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Necdet Yavuz, çok çalışkan, üretken, iyi bir insandı. Başımız sağolsun” ifadelerini kullandı.