ÖZATICI VE TÜRKEŞ GELİYOR

İYİ Parti’de il yönetimi ve ilçe başkanları toplandı, önümüzdeki dönem yapılacak etkinlikler masaya yatırıldı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Süleyman Semerci, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanları ile toplandı. Partinin Şubat ve Mart aylarında yapacağı etkinlikler ile Ramazan boyunca gerçekleştirilmesi planlanan programlar bu toplantıda konuşuldu. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yönelik ramazan paketi yardımı konusunda önemli adımlar atıldı.

İYİ Parti’de önümüzdeki dönem iki önemli program öne çıktı. Parti 21 Şubat’ta Genel Başkan Yardımcısı Cenk Atıcı’yı ağırlamaya hazırlanıyor. Fırat Çakıroğlu’nun ölüm yıldönümü nedeniyle Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak etkinlikte Özatıcı’nın konuşmacı olarak yer alması planlanıyor.

İYİ Parti 11-12 Nisan tarihlerinde ‘Kadının Siyasetteki Yeri’ başlıklı bir etkinliğe hazırlanıyor. Bu etkinlikte Ayyüce Türkeş ve Kevser Oflu’nun konuşmacı olarak Denizli’ye davet edilmesi planlanıyor.