KALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TIKIM VEDA ETTİ

Denizli’nin Kale ilçesinde 5 yıldan fazla Milli Eğitim Müdür Vekili, Şube Müdürü, Gençlik Spor Müdür Vekili olarak ve 28 Mart 2016 tarihinden itibaren de 10 yıldır Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Nurettin Tıkım, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne araştırmacı olarak atanmasını veda mesajıyla duyurdu.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, uzun süre görev yaptığı Kale’ye veda ediyor. Kale eğitim camiasına ve öğrencilere sosyal medya hesabından veda mesajı yayımlayan Tıkım, yeni görev yerini de açıkladı. Hayatının enerji kaynağı Kale halkımıza, okul müdürlerine, müdür yardımcılarına, öğretmenlere, Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına, yardımcı personellere, velilere ve öğrencilere hitaben yazdığı veda mesajında Tıkım, şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizde 6 Aralık 2010 tarihinden itibaren İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili, Şube Müdürü, Gençlik Spor Müdür Vekili olarak ve 28 Mart 2016 tarihinden itibaren de bugüne kadar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptım. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Araştırmacı olarak atanmam dolayısıyla büyük bir onur ve sorumlulukla yürüttüğüm Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden ayrılıyorum, Hakkımızda hayırlısı olsun.”

İlçede uzun süre ilçe milli eğitim müdürlüğü yapmanın nasip olduğunu vurgulayan Tıkım, “Görev sürem boyunca ilçemize devlet yatırımlarıyla; Kale halkımızın, velilerimizin, hayırseverlerimizin katkılarıyla birçok okul kazandırdık. Okullarımızın fiziki şartlarının iyileştirilmesi, akademik başarının artırılması için önemli adımlar attık. Çocuklarımızın çağın gereklerine uygun, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için gece gündüz demeden gayret gösterdik. Eğitimde kaliteyi artırmak adına birçok projeye imza atarken, ilçemizin her köşesine ulaşmaya, her öğrencimize dokunmaya çalıştık. Kapımızı, gönlümüzü ve zihnimizi herkese açık tuttuk.” dedi.

Öğretmen arkadaşlarının, özverili çalışmalarıyla çocukların hayatlarına ışık olduğunu belirten Tıkım, “Sizin emeğiniz ve fedakârlığınız her türlü takdirin üzerindedir. Sizlerle ve okul yöneticilerimizle birlikte aynı hedef doğrultusunda çalışmak, eğitimin yükünü birlikte omuzlamak benim için büyük bir gurur kaynağı oldu.” ifadelerini kullandı.

Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı kaymakamlara, İl Milli Eğitim Müdürlerine, Belediye başkanlarına, kurum amirlerine, okul müdürlerine, öğretmenlere, esnaflara, milli eğitim müdürlüğü çalışanlarına, yardımcı personellere ve velilere verdikleri destek, gösterdikleri anlayış ve yaptıkları işbirliği için teşekkür eden, geleceğin teminatı öğrencilere başarılar dileyen Tıkım, “Ayrılıklar hüzünlüdür, ancak her son bir başlangıçtır. Makamlar geçici, dostluklar ve yapılan hizmetler bakidir. "Baki kalan bu kubbede bir hoş seda" bırakabildiysem ne mutlu bana. Bilerek ya da bilmeyerek kırdığımız gönüller varsa affola. Hakkınızı helal ediniz, bizden yana da helal olsun.” ifadelerine yer verdi.