PAMUKKALE’YE MODERN FİDAN MERKEZİ
Pamukkale Belediyesi tarafından yenilenerek modern teknolojiyle donatılan Fidan Üretim Merkezi hizmete açıldı. Açılışı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde gerçekleştiren Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, merkezde kadın emeğinin ön planda olduğunu vurguladı.
Pamukkale Belediyesi tarafından yenilenerek modern teknolojiyle donatılan Fidan Üretim Merkezi hizmete açıldı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesinde gerçekleştirilen açılış programına Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur katıldı.
Pamukkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Fidan Üretim Merkezi, çağın gereksinimlerine uygun şekilde baştan aşağı yenilenerek modern bir üretim merkezine dönüştürüldü. Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumluluğunda faaliyet gösterecek olan tesiste özellikle kadın istihdamının ön planda tutulduğu ifade edildi.
Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Fidan Üretim Merkezi’ni Belediye Başkan Yardımcısı Av. Uğur Çizmecioğlu, Park ve Bahçeler Müdürü Hasret Vela ile seranın yapımını üstlenen Platin Bahçe-Peyzaj sahibi Serkan Mutçalı ve İrem Mutçalı ile birlikte gezerek üretim süreçleri hakkında bilgi aldı.

TAMAMEN YENİLENDİ
Yenilenen Fidan Üretim Merkezi’nin son teknoloji ısıtma ve sulama sistemleriyle donatıldığı belirtilirken, merkezde ilçenin farklı noktalarında kullanılacak bitki ve çiçeklerin yetiştirileceği kaydedildi. Tesisin Pamukkale’nin yeşil dokusunu güçlendirmeye katkı sağlaması hedefleniyor.
Açılışta konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, 8 Mart’ın tarihsel anlamına dikkat çekerek belediyede görev yapan kadın çalışanların ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Ertemur konuşmasında, “8 Mart sadece bir kadın günü değil; aslında kadının bir direniş, hakkını arayış ve mücadele günüdür. Bizim kadınımız, özellikle Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği eşsiz mücadeleyle dünyada benzeri olmayan bir yere sahiptir. Hepinize verdiğiniz emekler ve sunduğunuz hizmetler için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İyi ki bu yolu birlikte yürüyoruz, iyi ki yol arkadaşıyız. Yenilenen merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, belediyenin farklı birimlerinde görev yapan kadın çalışanları da ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Ertemur, Fidan Üretim Merkezi’nde yetiştirilen çiçekleri kadın personele takdim ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




