DENİZLİ KENT MÜZESİ’NDE ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA ÖZEL 8 MART PROGRAMI

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen programda şehit ve gazi yakınları Denizli Kent Müzesi’nde ağırlandı.

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliği ve Denizli Müze Müdürlüğü koordinasyonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Program kapsamında şehitlerin ve gazilerin yakınları Denizli Kent Müzesi’nde ağırlandı.

Etkinlikte katılımcılarla birlikte müze gezisi gerçekleştirilerek Denizli’nin tarihi ve kültürel mirası hakkında bilgiler paylaşıldı. Programın devamında ise geleneksel sanatların yaşatılması amacıyla Buldan bezi çantalar üzerine kök boya ile ıhlamur baskı atölye çalışması yapıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen programda şehit ve gazi yakınlarıyla bir araya gelinerek hem Dünya Kadınlar Günü kutlandı hem de vefa ve dayanışma duygusu paylaşıldı.

SEO Anahtar Kelimeler: Denizli Kent Müzesi, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, şehit ve gazi yakınları, Buldan bezi, Denizli kültür etkinlikleri, Denizli haberleri.