ORNAZ’DA KADINLARA ÖZEL KUTLAMA
Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, Hıdrellez’in geleneksel coşkusu ile Anneler Günü’nün anlamı bir araya geldi. Ornaz Vadisi’nde gerçekleşen programda kadınlar doğayla iç içe keyifli anlar yaşadı.
Merkezefendi Belediyesi, baharın müjdecisi Hıdrellez ile Anneler Günü’nü aynı etkinlikte buluşturdu. 1200 Evler ve Karaman Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri’nden kadınların katılımıyla Ornaz Vadisi’nde düzenlenen etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu.
DOĞA İÇİNDE GELENEK VE DAYANIŞMA
Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar baharın coşkusunu birlikte yaşadı. Hıdrellez geleneği kapsamında dilekler tutulurken, Anneler Günü’nün sıcak atmosferiyle birleşen programda dayanışma ve birlik duygusu ön plana çıktı. Etkinlikte kursiyer annelerin Anneler Günü de kutlandı.
BAŞKAN DOĞAN ANNELERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da etkinliğe katılarak annelerle bir araya geldi. Katılımcılarla birlikte vakit geçiren Doğan, program boyunca vatandaşlarla sohbet ederek etkinliğin coşkusuna ortak oldu.
“BU TÜR BULUŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK”
Etkinlikte konuşan Başkan Doğan, kadınların sosyal hayata katılımını destekleyen çalışmaların önemine dikkat çekerek, “Hıdrellez’in bereketini ve baharın coşkusunu, Anneler Günü’nün sıcaklığıyla bir araya getirdik. Bu tür buluşmalar artarak devam edecek. Baharın getirdiği yenilenme ve umut duygusunu paylaştığımız etkinlikte, keyifli bir gün geçirdik” ifadelerini kullandı.




