HOMETEX 2026 KAPILARINI ZİYARETÇİLERE AÇTI
Dünya ev tekstili sektörünü İstanbul'da buluşturan HOMETEX 2026 kapılarını ziyaretçilere açtı. Denizli’den de yoğun katılımın olduğu fuar, 22 Mayıs’a kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla üreticileri bir araya getirecek.
İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) 19-22 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen HOMETEX Ev Tekstili Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Türkiye’nin ev tekstili sektöründeki en önemli organizasyonlarından biri olan HOMETEX 2026 Fuarı’nın açılışına Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Sanayi Odası Başkanı Selim Kasapoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Osman Uğurlu, Denizli OSB Başkanı Selim Yaymanoğlu ile çok sayıda Denizlili tekstilci katıldı.
Ev tekstili sektörünün dünyaya açılan organizasyonlarından biri olan ve 19-22 Mayıs tarihleri arasında devam edecek HOMETEX Ev Tekstili Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Cuma gününe kadar devam edecek ve 4 gün sürecek fuarda, üretim gücü ve ihracat kapasitesiyle ev tekstili sektöründe önemli bir yere sahip olan Denizlili firmalar, dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla buluşacak.
Türkiye'nin farklı illerinden çok sayıda sektör temsilcisi ve üretici firmalarla çok ziyaretçinin katıldığı fuarın Denizlili sektör temsilcileri açısından yeni iş bağlantıları kurulmasına önemli katkı sunması bekleniyor.




