DENEYİMLİ SİYASETÇİ GÖZETİM ALTINDA
Türkiye ve Denizli siyasetinin önemli isimlerinden Adnan Keskin yaşadığı rahatsızlık sonrası gözetim altına alındı.
Yaşamını Ankara’da sürdüren, Denizlili usta siyasetçi 84 yaşındaki Adnan Keskin ve eşi Nurhan Keskin zatürre teşhisi ile hastanede gözetim altına alındı.
CHP eski genel sekreterliği, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı görevlerinde bulunan Keskin ve eşinin yaşadığı soğuk algınlığının zatürreye yol açtığı ve Güven Hastanesi’ne kaldırıldıkları belirtildi.
Keskin’in durumunun iyi olduğu ancak eşi Nurhan Keskin’in hastalığı biraz daha ağır geçirdiği öğrenildi.
CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı da eşi Öncü Yanmaz Arpacı ile birlikte Keskin’i üç gün süreyle gözetim altında tutulduğu hastanede ziyaret etti. Arpacı, Keskin’in sağlık durumunun iyi olduğunu, yaklaşık bir saat sohbet ettiklerini ve kendilerini kapıya kadar uğurladığını ifade etti.
Denizliyeniolay.com’un telefonla ulaştığı Keskin; endişelenecek bir durum olmadığını, iyi olduğunu ifade etti.
Milletvekili Arpacı hastane ziyaretine ilişkin sosyal medya paylaşımında; “Kıymetli parti büyüğümüz, Denizli eski Milletvekilimiz Adnan Keskin’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, bayramını kutladık” ifadelerini kullandı.
Bu paylaşımın ardından Keskin’in hastanede bulunduğunu öğrenen CHP Denizli örgütünden pek çok ismin telefonla ulaşarak geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.




