YUNUS EMRE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Büyükşehir Belediyesi, Yunus Emre Sosyal Tesisleri’nde yeni düzenlemelere gidiyor. Yeni kafeterya bölge sakinleri için yeni bir dinlenme tercihi olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’ndeki yürüyüş ve koşu yolunun yanında başlattığı sosyal tesis projesi hızla yükseliyor.

Bu yıl ocak ayında temeli atılan sosyal tesis bünyesinde yaklaşık 300 metrekarelik sosyal yaşam alanı oluşturuluyor. Kafeterya olarak kullanılacak mekan, ferah yapısı ile dinlenmek isteyen vatandaşların ilk tercihlerinden olacak. Dört mevsim kullanılabilecek şekilde tasarlanan tesiste fonksiyonel mutfak alanı da yer alacak.

YUNUS EMRE’NİN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu inşası süren tesiste dün incelemeler gerçekleştirdi. BELTAŞ Genel Müdürü İbrahim Doğan’ın da eşlik ettiği Başkan Çavuşoğlu projenin durumu ve takvimi hakkında bilgi aldı.

Diğer yandan hayırsever iş insanı Mustafa Üstek tarafından yaptırılan Egekent Karaman Çocuk Gelişim Merkezi inşasını da inceleyen Çavuşoğlu, proje yürütücülerinden bilgi aldı. Kaba inşaatı tamamlanan tesis 3 katlı olarak planlanıyor. Toplam 1.666 metrekare kapalı alana sahip olacak tesiste 84 kişilik yemekhane, çok amaçlı salonlar, oyun odaları ve diğer idari odalar bulunuyor. Merkez 220 öğrenci kapasiteli olacak.