DENİZLİ HEYETİ POLONYA’DAKİ TÜRK İŞ İNSANLARIYLA BULUŞTU
Denizli Ticaret Odası iş insanları heyeti, Warsaw Food Expo 2026 kapsamında Polonya’da gerçekleştirdiği temaslar çerçevesinde, Polonya-Türkiye İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği toplantıda Türk iş insanlarıyla bir araya geldi.
Denizli Ticaret Odası heyeti, Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Warsaw Food Expo 2026 kapsamında Polonya’da faaliyet gösteren Türk iş insanlarıyla buluştu. Polonya-Türkiye İş İnsanları Derneği ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, Türkiye ile Polonya arasındaki ticaretin geliştirilmesi, yeni iş birliği fırsatları ve Denizlili firmaların Polonya pazarındaki etkinliğinin artırılması konuları ele alındı.
Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Polonya’nın Türk ihracatçıları için önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, doğrudan iş dünyası temaslarının iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin gelişmesinde büyük rol oynadığını ifade etti.
Toplantıda Polonya’da faaliyet gösteren Türk iş insanları da pazarın dinamikleri, yatırım ortamı ve ticari süreçler hakkında bilgi verdi. Görüşmelerde yeni ticari iş birlikleri, yatırım fırsatları ve ihracatın artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.




