KİRAZ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM
Honaz Belediyesi tarafından düzenlenecek Honaz Kiraz Kültür ve Sanat Festivali, 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek festivalde konserler, kültürel etkinlikler ve çeşitli gösteriler vatandaşlarla buluşacak.
Honaz Belediyesi tarafından organize edilen Honaz Kiraz Kültür ve Sanat Festivali, 27-30 Haziran tarihleri arasında Honaz Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek. İlçenin simgesi haline gelen kirazın tanıtımına katkı sağlamak ve kültürel değerleri yaşatmak amacıyla gerçekleştirilecek festival, dört gün boyunca renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
DÖRT GÜN BOYUNCA FESTİVAL COŞKUSU YAŞANACAK
27, 28, 29 ve 30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek festival kapsamında vatandaşlar müzik, kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşacak. Festival boyunca konserlerin yanı sıra yerel sanatçıların sahne performansları, kültürel etkinlikler ve çeşitli gösteriler de gerçekleştirilecek. Honaz Kapalı Pazar Yeri’nde yapılacak organizasyonda vatandaşların hem eğlenmesi hem de ilçenin geleneksel değerlerini birlikte yaşatması hedefleniyor.
ÜNLÜ SANATÇILAR HONAZLILARLA BULUŞACAK
Festival programı kapsamında Türk müziğinin sevilen isimleri dört gün boyunca sahne alacak. 27 Haziran Cumartesi günü Mithat Körler, 28 Haziran Pazar günü Reyhan Karaca, 29 Haziran Pazartesi günü Aslı Güngör ve 30 Haziran Salı günü ise Serkan Dumano festival kapsamında Honazlılarla bir araya gelecek.
BAŞKAN KEPENEK’TEN FESTİVALE DAVET
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, tüm vatandaşları festivale davet ederek, “Honaz’ımızın simgesi olan kirazın bereketini, kültürümüzün zenginliğini ve sanatın birleştirici gücünü hep birlikte yaşayacağız. Dört gün boyunca sürecek bu büyük coşkuya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Honaz Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin, ilçenin tanıtımına katkı sunması ve vatandaşların sosyal ile kültürel yaşamına renk katması amaçlanıyor. 27-30 Haziran tarihleri arasında Honaz Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek Honaz Kiraz Kültür ve Sanat Festivali’ne tüm vatandaşların davetli olduğu bildirildi.




