HİERAPOLİS'TE "ZORBA" İÇİN GERİ SAYIM

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 2. Denizli Opera ve Bale Günleri kapsamında sahnelenecek "Zorba" balesinin ücretsiz e-biletleri erişime açıldı. Gösteri, 8 Ağustos'ta Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluşacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Devlet Opera ve Bale Genel Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 2. Denizli Opera ve Bale Günleri, dünya klasiklerini tarihi Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluşturacak.

Etkinlikler kapsamında 5 Ağustos'ta sahnelenecek "Kuğu Gölü" balesinin biletleri kısa sürede tükenirken, Yunan besteci MikisTheodorakis'in müzikleri eşliğinde sahnelenecek ve NikosKazancakis'in eserinden uyarlanan "Zorba" balesinin ücretsiz e-biletleri erişime açıldı.

Yaşam sevinci ve özgürlük temasını işleyen gösteri, 8 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00'de Hierapolis Antik Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşacak.

ÜCRETSİZ E-BİLETLER ONLİNE ALINABİLECEK

"Zorba" balesini izlemek isteyen sanatseverler, etkinlik için gerekli olan ücretsiz e-biletlerini Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin e-bilet sistemi üzerinden temin edebilecek.

HİERAPOLİS'TE "ZORBA" İÇİN GERİ SAYIM

ÜCRETSİZ ULAŞIM VE GİRİŞ İMKÂNI

Etkinlik kapsamında e-bilet sahibi vatandaşlar için 8 Ağustos'ta saat 19.00'dan itibaren Pamukkale Ören Yeri'ne girişler ücretsiz olacak.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi önü, KYK önü, Adalet Parkı, Bağbaşı eski belediye binası önü ve Yenişehir Mahalle Muhtarlığı önü olmak üzere kentin beş farklı noktasından 18.00-20.00 saatleri arasında yarım saatte bir ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.

Katılımcılar etkinlik alanına Kuzey Kapısı üzerinden giriş yapacak. Gösteri sonunda ise otobüslerle gelen ziyaretçiler dönüş için Güney Kapısını kullanacak. Yetkililer, antik kentte yürüyüş yapılacağı için katılımcılara rahat ayakkabı ve kıyafet tercih etmelerini önerdi.