4 BİRİM DAHA YENİ HASTANEDE
Denizli Devlet Hastanesi’ndeki servislerin Acil Durum Hastanesi’ne nakli sürüyor. Göğüs Hastalıkları Servisi ve poliklinikleri de Acil Durum Hastanesi’nde hizmet verecek.
Yeni yapılan Karahasanlı’daki Acil Durum Hastanesi’ne taşınma işlemleri sürüyor. Depremsellik testlerinden geçemeyen eski Denizli Devlet Hastanesi geçtiğimiz yıl Kasım ayında yapılan taşınma planı çerçevesinde birim birim yeni hastaneye naklediliyor.
Denizli İl Sağlık Müdürlüğü 7 Eylül Pazartesi gününden itibaren 4 yeni birimin yeni hastanede hizmet vereceğini duyurdu.
Program kapsamında Göğüs Hastalıkları Poliklinikleri, Gögüs Hastalıkları Servisi, Bronkoskopi ve Uyku Laboratuvarı taşınan birimler olarak açıklandı.
Diğer yandan hafta başından itibaren Kardiyoloji Poliklinikleri, Plastik Cerrahi Poliklinik ve Servisi ile Endokrinoloji Poliklinik ve Servisi yeni hastanede hizmet vermeye başladı.




