“HANİ BU ŞEHİR MUTLU İNSANLARIN ŞEHRİYDİ?”
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ulaşımda yaşanan aksaklıkları ve bu durumun halk üzerindeki olumsuz etkilerini eleştirdiği bir paylaşım yaptı. Otobüs seferlerindeki gecikmelerinden dolayı vatandaşın 7 milyon 200 bin dakikasının çalındığını belirten Subaşıoğlu, ulaşımda tam anlamıyla bir kaos olduğunu söyledi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşımda son zamanlarda hayata geçirdiği uygulamalar nedeniyle yaşanan aksaklıkları ve bu durumun vatandaş üzerindeki olumsuz etkilerini eleştiren bir video paylaşımı yaptı. Otobüs seferlerindeki gecikmeler nedeniyle meydana gelen zaman kaybının vatandaşın hayatından çalınan milyonlarca dakika anlamına geldiğini belirten Subaşıoğlu, toplu ulaşım planlamasının bir kaosa dönüştüğü kaydetti.
Yerel yönetimi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu eleştiren Subaşıoğlu, ulaşımda yaşanan sorunun "mutlu insanların şehri" sloganıyla çeliştiğini vurguladı.
VATANDAŞ SORDU
İstiklal Caddesinde Subaşıoğlu’na bir vatandaşın durakta “Otobüslerimiz ne olacak böyle?” diye sorması üzerine Subaşıoğlu ile vatandaşın karşılıklı konuşması oldu.
Subaşıoğlu: “Eskiden kaç dakikada gidiyordun?”
Vatandaş: “15 dakikada falan gidiyordum?”
Subaşıoğlu: “Şimdi şimdi kaç dakikada?”
Vatandaş: “45 dakikayı geçiyor ve okullar açılınca artık işimiz tamamen…”
Subaşıoğlu: “Dedin ki sen bana ben 30 dakika her gün geç gidiyorum.”
Vatandaş: “Evet”
Subaşıoğlu: 30 dakika da geç geliyor musun?
Vatandaş: Aynen.
Subaşıoğlu: Aynen, 1 saat, 60 dakika. Kimin zamanı bu? 120 bin vatandaşın zamanını çaldın mı?
7 MİLYON 200 BİN DAKİKA
Subaşıoğlu, duraktaki reklam panosunda yazılı olan “Halkın kaynakları halka” ifadesine işaret ederek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’na şöyle seslendi:
“Kardeşim sen benim zamanımı çalmışsın. 7 milyon 200 bin dakika, Denizli'de 120 bin kişinin sen saatini, dakikasını çalmışsın. Ben ne dedim. ‘Aktarıyorsunuz, dönderiyorsunuz, yapıyorsunuz, bozuyorsunuz, ileri alıyorsunuz, geri getiriyorsunuz.’ Denizli, ulaşımda tam anlamıyla bir kaos yaratıyorsunuz. Hani bu şehir mutlu insanların şehriydi?”




