BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Gerzele Mahallesi’nde mart ayında başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarında önemli bir etap tamamlandı. Baştan sona yenilenen Hakkı Dereköylü Caddesi, yol çizgilerinin de tamamlanmasının ardından ulaşıma açıldı. Çalışmalar kapsamında caddeye iki dönel kavşak kazandırılırken, toplam 13 bin metrekare asfalt uygulaması gerçekleştirildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalar kapsamında Gerzele Mahallesi’ndeki Hakkı Dereköylü Caddesi’ni yeniledi.
Mart ayında başlayan çalışmalar kapsamında bölgenin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Hakkı Dereköylü Caddesi’nde sıcak asfalt uygulamasından önce altyapı yatırımları gerçekleştirildi. Altyapı çalışmaları, modern standartlara uygun üstyapı uygulamalarıyla tamamlandı. Çalışmaları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu da yakından takip etti.
OKUL BÖLGESİNE 2 DÖNEL KAVŞAK YAPILDI
Proje kapsamında Gerzele Mahallesi’nde ulaşım güvenliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler de gerçekleştirildi. Özellikle okulların bulunduğu bölgede yaşanabilecek kazaların önüne geçilmesi amacıyla iki dönel kavşak yapıldı. Riskli ve kazaya açık noktaların kontrol altına alınmasının hedeflendiği çalışmaların ardından yol çizgileri de tamamlandı ve Hakkı Dereköylü Caddesi yeniden ulaşıma açıldı.

860 METRELİK CADDE BAŞTAN SONA YENİLENDİ
Çalışmalar, 860 metre uzunluğa ve 8,5 metre yol genişliğine sahip güzergahta gerçekleştirildi. Cadde boyunca 2,5 metre genişliğinde modern kaldırımlar oluşturuldu.
Proje kapsamında toplam 13 bin metrekare asfalt alanı ile 6 bin 300 metrekare parke alanı imalatı gerçekleştirildi.
Yolun altyapı ve üstyapı kalitesinin artırılması amacıyla 10 bin ton PMT temel malzemesi ve 2 bin 500 ton sıcak asfalt kullanıldı.
Yenilenen yol yapısı, genişletilen kaldırımlar ve düzenlenen kavşaklarla Hakkı Dereköylü Caddesi yeniden ulaşıma açıldı.




