CUMHURİYET KUTLAMALARI KONGRE MERKEZİNDE

Yarın, Denizli Valiliği önünde yapılması planlanan Cumhuriyetin 103. Yılı kutlamaları, yağışlı hava nedeniyle DBB Kongre ve Kültür Merkezi’ne alındı.

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün sağanak yağış ve sarı uyarı vermesinin ardından Denizli’de yapılacak Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının mekanı değişti.

Valilik binası önünde yapılması beklenen törenler yağış nedeniyle DBB Kongre ve Kültür Merkezi’ne alındı.

Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger yarın sabah 10.00’da makamında tebrikleri kabul edecek. Tebrikat töreninin ardından geçit törenleri, konuşmalar ve gösterilerin yapılması planlanan program yapılamayacak.

Bunun yerine saat 10.30’dan itibaren kutlamalara Kongre Merkezi’nde devam edilecek. Etkinlik takviminde geçit töreni dışında bir değişiklik beklenmiyor.