DENİZLİ'DE YÜZME HAVUZU KAYITLARI BAŞLIYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin merkez ve ilçedeki yüzme havuzlarına yeni dönem kayıtları 15 Mayıs Pazartesi günü başlıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı il merkezi ve ilçelerdeki yüzme havuzlarına kayıtlar yarın başlıyor.  Karahasanlı-Çakmak Kapalı Yüzme Havuzuna yeni dönem için kayıtlar 15-19 Mayıs tarihleri arasında alınacakken, İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu, Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu, Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu, Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu, Çivril Kapalı Yüzme Havuzu, Tavas Kapalı Yüzme Havuzu, Honaz Kapalı Yüzme Havuzu'na yeni dönem kayıtlar 16-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Eğitim seans kayıtları (bayan, erkek, çocuk) kayıt günleri sadece internet üzerinden www.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılırken, serbest seans, engelli ve ücretli eğitim seans kayıtları ilgili kapalı yüzme havuzlarına yapılacak.

Yeni dönem eğitimlerinin tüm havuzlarda 23 Mayıs 2023 Salı günü itibariyle başlayacağı bildirilirken, şehit, gazi (eş ve çocukları), engelliler ile 1 engelli refakatçisinin ücretsiz olduğu kaydedildi.