ADAYLAR SANDIK BAŞINDA

Denizli’de 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi başladı. Sabah saatlerinde vatandaşlar oy kullanmak için sandıklara giderken Denizli’nin milletvekili adayları ve siyasileri de sandık başına giderek oylarını kullandı.

MÜKERREM YOLLU

Denizli’de 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için vatandaşlar sandığa koştu. Sabahın erken saatlerinde Denizli’deki seçmenler sandık başına giderek oyların kullanmaya başladı. Seçimlere ilgini yoğun olması dikkat çekerken, kent genelinde oy kullanma işlemi sakin ve huzurlu bir ortamda sürüyor. Partilerin milletvekili adayları ve siyasileri de oy kullanma işlemlerini sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

şahin tin oy kullanma

AK PARTİLİ ADAYLARDAN “HAYIRLI OLSUN” MESAJI

AK Parti Milletvekili ve 2. Sıra adayı  Şahin Tin oyunu Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda kullandı. Sandık Kurulu görevlilerine başarılar dileyen Tin, “Oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” mesajını paylaştı. 3. Sıra Adayı Nilgün Ök ise oyunu Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’nda kullandıktan sonra, “Oyumuzu kullandık. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin ülkemize, milletimize, partimize ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” paylaşımını yaptı.

ekrem başernilgün ök

 

 

 

AK Parti’nin Denizli 4. Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Başer de oyunu  Sıdıka Çalışkan Ortaokulu’nda  kullandı. Oyunu eşi Seda Başer’le  birlikte kullanan Başer, “ Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 7. Sıra Milletvekili Adayı Feride Kabadayılar ise oyunu  Pınar - Baha Abalıoğlu Lisesi’nde kullandı.  

GÜLİZAR BİÇER KARACA

KARACA’DAN ‘SANDIK İZLEME’ ÇAĞRISI

Cumhuriyet Halk Partili adaylar ise oy verme işleminin ardından mesajlar yayınladı. Servergazi Borsa İstanbul MTAL’da kullanan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Gülizar Biçer Karaca vatandaşları sandık izlemeye davet etti. Karaca açıklamasında, “Aydınlık yarınlar ve söz verdiğimiz güzel günler için, millet için oyumuzu kullandık. Demokrasi kazanacak.  Hak hukuk adalet kazanacak. Oyunuzu kullandıktan sonra sayım işlemi başladığında sayım sonuçlarını izleme hakkınızı kullanın. Bugün saat 16.30 itibariyle, oy kullandığınız sandık başında bulunmanız, sandıklara sahip çıkmanız güvenli bir seçim ve demokrasimiz açısından önem taşımaktadır. Haydi sandıklara” dedi.

ŞEREF ARPACI

CHP ikinci sıra milletvekili adayı Şeref Arpacı da oyunu Öncü Arpacı ile birlikte Esat Sivri Ortaokulu’nda kullandıktan sonra, “Ülkemizin demokrasisine, gençlerimizin geleceğine hep birlikte sahip çıkıyoruz” mesajını paylaştı.

YASİN ÖZTÜRK

ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN

İyi Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Yasin Öztürk, oyunu Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulunda kullandı. Öztürk, “Oyumuzu Denizli’miz için 2020 nolu sandıkta, eşimle birlikte kullandık. Türk milletine , vatana hayırlı olsun. Güzel ülkem huzur bulsun” dedi.

ŞEBNEM BABABALIM

NAZLI YAŞATÜRK

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Sıra Milletvekili Adayı Şebnem Bababalım, “Oyumu aydınlık yarınlar için kullandım. Hayırlı uğurlu olsun” derken, 7. Sıra Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk, oyunu kullandıktan sonra, “ Güzel ülkemin bahara kavuşması için oyumuzu Üçler Ortaokulu’nda kullandım. Vatana millete hayırlı olsun” paylaşımını yaptı.

FERİDÜN ÜNAL

YILMAZ OYUNU ANNESİYLE KULLANDI

Oyunu 1200 Evler İlkokulu 2008 nolu sandıkta kullanan MHP Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Feridun Ünal ise, “Ailecek oyumuzu kullandık, vatana ve millete hayırlı olmasını temenni ederim” mesajı ile oyunu kullandı.

MEHMET ALİ YILMAZ

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz da, annesiyle birlikte oyunu kullandıktan sonra “Gençlerimiz bugün geleceğini oyluyor. Demokrasiye inanarak, Cumhuriyetin 100. yılında milletimizin kazanımlarına, demokrasiye ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak yepyeni ve daha güçlü bir Türkiye’yi hep birlikte inşa ediyoruz. Milletimizin kararı ve kanaatine saygılıyız. Biz milletimizin karar ve kanaatini nasıl yönde tayin edeceğine de gönülden inanıyoruz. Bu seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” açıklamasını yaptı.

YAĞMUR YALÇIN

TİP Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı Yağmur Yalçın seçimlerle ilgili “Aydınlık bir ülkeyi kurmakta inat edenlere selam olsun. Bahara ve meclise doğru” dedi.